FAQ

OPENINGSTIJDEN
Brasserie    Donderdag t/m zondag vanaf 12:00 uur
IJssalon       Donderdag t/m zondag vanaf 11:00 uur

 
OPENINGSTIJDEN KEUKEN
12:00 uur – 20:30 uur (laatste reserveringsmogelijkheid)

 
HONDEN
Honden zijn onder het paviljoen en op het terras eromheen aangelijnd toegestaan.

 
TERRAS
Wij reserveren bij goed weer automatisch een plekje voor u op ons terras. In 2021 hebben wij het terras vernieuwd met een paviljoen. Uw eettafel reserveren wij voor u onder dit paviljoen waar u ook bij minder weer overdekt en verwarmd kunt genieten van uw lunch of diner.

 
LUNCH- EN DINERKAART
Ook voor de lunch kunt u genieten van de avondkaart. Het enige verschil met de lunch- en dinerkaart is dat u ’s middags ook voor een broodje kunt kiezen.

 
ZATERDAGAVOND SHIFTS
Op zaterdagavond werken wij met 2 shifts voor het diner (een vroege en late shift voor het diner – 17:00 uur tot 19:30 uur en 20:00 uur tot sluit). Deze tijdstippen gelden voor uw eettafel. Met goed weer bent u van harte welkom om voor uw diner (gereserveerde tijdstip) van een aperitief te genieten in de lounge om het terras heen. Dit geldt ook voor na het diner om heerlijk na te borrelen in de lounge om het terras heen.

 
GROEPEN
Ook groepen kunnen bij ons a la carte eten. Voor de snelheid van de keuken en voor andere gasten vragen wij bij tafels groter dan 8 personen de keuze beperkt te houden tot maximum 4 keuzes per gang. Indien gewenst kunnen wij ook een voorstel voor u op maat maken, zodat uw gasten van de groep geen menukaart krijgen maar wij een voorstel aan tafel doen.

 
LOUNGEBANKEN
Om het nieuwe paviljoen heen hebben wij diverse loungegedeeltes staan waar u kunt genieten van een aperitief, koffie, fingerfood of heerlijk naborrelen na uw diner. Wenst u graag een loungebank te reserveren vooraf bij goed weer? Belt u dan met +31(0)475 57 32 33 of geef dit online aan bij uw reservering.

 
DRANKJE
Ook voor een drankje bent u van harte welkom! Helaas kunnen wij hiervoor geen plekje reserveren, maar u kunt altijd binnen lopen. Is het terras op een bepaald moment geheel vol? Dan mag u altijd ook wachten bij de ijssalon op het terras of de picknick.

 
TAKE AWAY
Sinds de Corona zijn wij gestart met Boschmolenplas Take Away van donderdag t/m zondag. Op de dag zelf kunt u tot 17:00 uur online bestellen. Thuis geniet u van onze uitgebreide fingerfood en homemade sushi (losse rollen half en heel of onze GOLDEN sushiboxen voor 2 of 4 personen).

 
VERHUUR
Bootverhuur          www.bootverhuurboschmolenplas.nl
Scooterverhuur    www.scooterverhuurboschmolenplas.nl

 
BETAALMOGELIJKHEDEN
Maestro, Visa, Mastercard, cadeaubon Boschmolenplas, online voucher Formitable, op factuur (gelieve uw visitekaartje achter te laten).